Praha.cz

 
Nacházíte se: Aktuální akce
Aktuální akce
V sobotu začíná tradiční Matějská pouť!
Pátek, 28. únor 2014 18:22
Matějská pouť

V sobotu začne na pražském Výstavišti tradiční Matějská pouť. Návštěvníci si mohou vybírat ze 120 atrakcí. Jsou mezi nimi i tři desítky zařízení pro malé děti do deseti let, starší a odvážnější si užijí adrenalin na velkých technických zařízeních či na horské dráze. Chybět nebudou ani tradiční atrakce, jako je lochneska, střelnice či ruské kolo.

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 28. 2. - 2. 3. 2014
Čtvrtek, 27. únor 2014 11:21
Foto z  festivalu MENE TEKEL

Jaro už pomalu ťuká na dveře a zdá se, že před sebou máme další pěkný víkend. Byla by škoda nevyužít jej k zábavě nebo poučení! S dětmi se zcela určitě vydejte na Matějskou pouť, protože ta jejich radost prostě bude stát za to! Zváni jste ale také na závody chrtů, do divadla nebo na některou z akcí festivalu MENE TEKEL. Nechybí ani nabídka pro gurmány – domácí zabijačka v pivovaru Strahov je tím pravým lákadlem právě pro ně. Ať už si vyberete z naší nabídky nebo vyrazíte někam úplně jinam, přejeme vám krásný víkend plný zážitků a dobré nálady.

Celý článek...
 
Jules Verne bude hostem v Centru Černý Most
Úterý, 25. únor 2014 16:26
Jules Verne bude hostem v Centru Černý Most

Centrum Černý most připravilo pro své návštěvníky unikátní výstavu inspirovanou dílem a vynálezy Julese Verna. Výstava je v České republice poprvé. Milovníci „verneovek“ se mají opravdu na co těšit! Výstava bude přístupná zdarma v prostorách Centra Černý Most po celý měsíc březen. O víkendech doplní vystavované exponáty zajímavý program, který jistě pobaví velké i malé návštěvníky.

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 21. - 23. 2. 2014
Čtvrtek, 20. únor 2014 00:00
DOPLNIT POPIS OBRÁZKU

Během nadcházejícího víkendu máte v Praze tolik možností zúčastnit se zajímavých akcí, že ani nebudete vědět, pro kterou z nich se rozhodnout dřív! Milovníci španělštiny, španělské kultury a temperamentu se určitě vydají na Festival španělsky mluvících filmů, romantické duše se zaposlouchají do zvuků ve skleníku Fata Morgana a za doprovodu vůní tropických rostlin a zajímavého osvětlení se přenesou do tropického pralesa. Veselit se můžete na akcích Carnevale Praga. A cestovatelé si rozhodně nenechají ujít Veletrh cestovního ruchu. Labužníky jistě potěší přednáška o čokoládě či sklenička dobrého vína z jižní Moravy. Tak vybírejte!

Celý článek...
 
Zítra již počtvrté V Praze Restaurant Day!
Sobota, 15. únor 2014 17:39
 Zítra již počtvrté V Praze Restaurant Day!

Ojedinělý kulinární festival Restaurant Day proběhne zítra již po čtvrté v ČR. Zapojí se do něj Praha a některá další města (Brno, Beroun, Děčín, Lednice, Jeseník). Na jeden den se v Praze otevře dvacet neformálních restaurací. Česká republika se tak již počtvrté zařadí mezi 31 zemí světa, kde tento originální kulinární svátek probíhá. Vyrazte do pražských ulic, pochutnejte si a nechte se inspirovat! Příště si možná malou restauraci na jeden den zatoužíte otevřít sami!

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 14. - 16. 2. 2014
Čtvrtek, 13. únor 2014 17:07
Tipy na víkendové akce v Praze 14. - 16. 2. 2014

Během nadcházejícího víkendu můžete se svým partnerem či partnerkou oslavit svátek zamilovaných, sv. Valentýna, romantickou večeří. Zváni jste také na výstavy. Jednou z těch velmi zajímavých je výstava drahých kamenů Mineralia. V sobotu můžete nakoupit chutné potraviny na farmářském trhu, s dětmi zavítejte na masopustní taškařici nebo na procházku. Určitě je z čeho vybírat, tak neváhejte a plánujte zajímavý víkend!

Celý článek...
 
Vydejte se na hlavní nádraží za pohádkou
Pondělí, 03. únor 2014 13:51
Vydejte se na hlavní nádraží za pohádkou

Soubor ProDivadlo připravuje premiéru představení Nejlokomotivovatější lokomotiva aneb Jak to všechno začalo. Hrát se bude na hlavním nádraží v prostorách Fantovy budovy. Premiéru můžete shlédnout v pátek 7. února od 16.30 hodin. Pohádka je vhodná pro děti od 3 do 12 let.

Celý článek...
 
O víkendu do Národní galerie v Praze zdarma!
Čtvrtek, 30. leden 2014 15:00
 O víkendu do Národní galerie v Praze zdarma!

Při příležitosti 218. výročí založení Společnosti vlasteneckých přátel umění, předchůdkyně nynější Národní galerie v Praze, můžete o víkendu využít vstup zdarma. Kromě expozic budou připraveny i doprovodné programy pro malé i velké návštěvníky. Vstup zdarma se netýká výstavy Slovanská epopej, kterou pořádá GHMP.

Celý článek...